in

Анна Трінчер з’явилася на публіці з бойфрендом та здивувала відвертістю з ним

Відома українська співачка Анна Трінчер заінтригувала прихильників виходом новою пісні «Бар за баром»та кліпу до неї.

Прем’єра запланована на 16 квітня, але артистка активно ділиться уривками із неї. Як зізналася артистка, ця композиція пов’язана з її колишнім чоловіком Олександром Волошиним. В ній розповідається про моменти, які Анні довелося пережити після розлучення та як вона рятувалася від болю та страждань.

В новому ролику, яке з’явилося на її сторінці в Інстаграм, Трінчер засвітилася в пристрасних обіймах незнайомця, який ніжно пестив волосся та інші частини тіла артистки. Співачка постала в короткому топі з відвертим вирізом в зоні декольте, оголивши талію. Чоловік в окулярах та довгим волоссям лагідно пригортав знаменитість до себе, а сама Анна насолоджувалась його компанією та рухами.

Варто нагадати, що в листопаді минулого року артистка повідомила, що вони разом зі своїм чоловіком Олександром Волошиним прийняли рішення розлучитися. Така резонансна подія сколихнула прихильників їхньої пари, які до останнього не вірили в це, а дехто взагалі вважав, що зірки це роблять заради піару. Проте, як виявилося згодом, Трінчер та Волошин дійсно розійшлися і ініціатором цього став Олександр.

Читайте також: Віталій Козловський поділився новими фото з вагітною дружиною та ніжно звернувся до обраниці

Таро гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня 2024 року

Каменських у відвертій сукні засвітилася в обіймах зірки серіалу «Паперовий дім»