in

Колишній чоловік Трінчер зізнався скільки заробляє в місяць і як купив три квартири в Києві

Блогер-мільйонник Олександр Волошин розсекретив свої заробітки та зізнався, як йому вдалося придбати нерухомість у столиці.

Відомо, що колишній чоловік української співачки Анни Трінчер, мешкає на орендованій квартирі, але має аж три власні квартири в Києві: дві в новобудові, які ще потребують ремонту, а одна  на Сирці, вже готова до проживання. Першу квартиру Олександр купив за проханням мами.

«Одна в мене квартира з ремонтом. Розташована на Сирці. Дві квартири в мене без ремонту, вони розташовані в новобудові. Ті, що без ремонту, 90 квадратних метрів, а та, що з ремонтом – 55. Перша квартира з’явилася чотири роки тому, бо мама сказала: «Купи, Сашо, квартиру, бо я буду не спати ночами». Я і купив», — розповів Волошин на шоу «33 запитання від Люкс ФМ».

Олександр Волошин та його мама

Блогер також зізнався, що він працює в багатьох напрямках, які дають гарний прибуток.

«Направлень насправді дуже багато. Це і продюсування. У мене є декілька блогерів, з якими ми робимо запуски на інфопродукти. Я роблю свої запуски, криптовалюта, YouTube-проєкти, іноді реклама в Instagram, але за дуже дорого. Якось дуже багато всього, я й не назву все», — продовжив Олександр.

Олександр Волошин є в власником трьох квартир у Києві

Волошин не став називати точні суми, які заробляє, адже вважає, що під час війни не варто хизуватися подібним. Але, зізнався, що найбільшу суму яку вдалося заробити за місяць — це 100 тисяч доларів.

«Я про цифри, напевно, не дуже хотів би говорити, бо зараз не той час, коли треба цим хизуватися», — підсумував зірка Мережі.

Читайте також: «Як ви там?» — обвішана золотом Каменських з-за кордону поцікавилася справами українців після чергового обстрілу

Терезам — мішок грошей, Водоліям — гучний скандал: Таро-гороскоп на 29 березня

Слідом за Галкіним: Алла Пугачова потрапила у списки іноагентів РФ