in

Анна Трінчер в топі з випнутим декольте після розлучення злилася в палких поцілунках та обіймах з іншим

16 квітня українська співачка Анна Трінчер презентувала новий гарячий хіт «Бар за баром» та кліп до нього.

В новій композиції артистка зізналася, що нарешті відпустила своє минуле і навчилася справлятися з болем та стражданнями. Анна розповіла історію своєї трансформації та чітко дала зрозуміти, що ніколи не повернеться до відносин та кохання, яке згасло. Нагадаємо, що в листопаді минулого року зірка оголосила про розлучення з блогером-мільйонником Олександром Волошиним.

Анна Трінчер презентувала новий хіт

«Останні згадки про минулі стосунки вже адресовані вогню. «Бар за баром» — це спосіб нагадати собі, що тепер ми окремі особистості: «Тепер є лише я і є лише ти — разом нас не існує». Проте робота передає намір доводити собі, що я заслуговую на все, чого бажаю, та я це отримаю. Дякуючи собі, що в певний момент життя не втратила свою жіночу силу, мету та бажання бути почутою, я маю можливість ділитися зі слухачем своїм життям, особливо перетворюючи його у творчість», — розповіла співачка про свій новий витвір.

У кліпі, яким Анна вже встигла потішити шанувальників, присутні доволі спокусливі сцени з водієм-незнайомцем.

Анна Трінчер в новому кліпі

Знаменитість також продемонструвала з актором Леоном палкі поцілунки та пристрасні обійми.

Читайте також: «Алла буде співати!»: Орбакайте привітала Пугачову з 75-річчям і чітко натякнула, на чиєму боці виявиться перемога

Співачка Софія Ротару показала свою маму, якої не стало 26 років тому

«Вона мені вліпила, і мені нема чого заперечити» — Лоліта зізналася, як отримала від Алли Пугачової