in

Відомий український актор одружився та показав перші фото з дружиною

Відомий український актор Влад Никитюк, який став відомий завдяки ролі у фільмах «Крути 1918», «Тіні незабутих предків» та інших, одружився.

Його обраницею стала колега по знімальному майданчику — акторка Анна Гуляєва. Пара не дуже активно ділиться подробицями свого особистого життя, однак відомо, що зустрічатися вони почали ще до пандемії коронавірусу. Невідомо, коли саме закоханні узаконили свої відносини, утім це сталося вже під час повномасштабного вторгнення.

Влад Никитюк та Анна Гуляєва

В своєму нещодавньому інтерв’ю Никитюк зізнався, що досі не вважає себе одруженим. Адже весілля зірки не святкували, а лише розписалися у РАЦСі. Вони вважають, що наразі святкування не на часі та й з початком війни їхні заробітки значно понизилися.

«Це було дуже складно. Я досі це називаю не «одружилися», а «розписалися», бо весілля у нас не було. Не було з декількох причин. По-перше, дуже довго на нас давив синдром «не на часі». По-друге, на нормальне весілля треба кошти, з якими зараз не дуже легко. Тому ми розписалися, але весілля ще на нас чекає«, — зізнався актор.

Влад Никитюк та Анна Гуляєва

Читайте також: Анна Трінчер з’явилася на публіці з бойфрендом та здивувала відвертістю з ним

Ігор Ніколаєв привітав Пугачову з ювілеєм та показав архівне фото з нею

42-річна Лілія Ребрик показалася з трьома помітно підрослими доньками