in

Софія Ротару звернулася до Алли Пугачової, з якою має непрості стосунки

В честю ювілею Алли Пугачової, який вона відсвяткувала 15 квітня, Народна артистка України Софія Ротару вийшла на зв’язок.

Співачка, порушила своє довготривале мовчання та привітала колегу по сцені з 75-річчям. В честь цього Ротару розмістила архівну світлину Примадонни, на якому вона позувала з кучерявим волоссям та милою посмішкою на обличчі. Алла Борисівна постала в сорочці, яка ледь прикрила білий бюстгальтер. Доповненням образу став кулон у вигляді серця та легкий макіяж.

До фото зірка додала активне посиланням на сторінку знаменитої співачки та емодзі у вигляді червоного серця. Софія Михайлівна стрималась від побажань.

Софія Ротару привітала Аллу Пугачову

Варто зазначити, що більшість цей жест з боку Ротару прийняли, як символічний. Адже ще з початку розвитку кар’єрної творчості у співачок склалися «не прості» відносини. Все почалося з того, що у 1973-му Ротару здобула перший приз конкурсу «Золотий Орфей», а Пугачова через два роки по тому — гран-прі пісенного конкурсу у польському Сопоті. А через деякий період часу роль Алли в фільмі «Душа», який знімав колишній чоловік Пугачової, зайняла Софія. Потім, сама ж Примадонна бажаючи помститися колезі, не запрошувала зірку до своїх «Різдвяних зустрічей». Згодом артистки помирилися та навіть заспівали дуетом.

Читайте також: На Ісуса схожий: хореограф-утікач Влад Яма кардинально змінив зачіску та звернувся до підписників

Свіже фото Пугачової з ювілею налякало її шанувальників

Віталій Козловський поділився спільним фото з новонародженим сином та звернувся до дружини