in

Свіже фото Пугачової з ювілею налякало її шанувальників

15 квітня легендарній співачці Аллі Пугачові виповнилося 75.

В честь знаменної дати артистка запросила до себе багатьох  друзів та влаштувала грандіозне свято. Серед запрошених був Артур Гаспарян, який привітав зірку з ювілеєм та показав свіже фото з Примадонною. На новому знімку видно, що вигляд в Алли Борисівни не з найкращих. І хоча співачка намагається підтримувати своє обличчя в належному вигляді — роки беруть своє. Помітно, що Пугачова давно не робила пластичних операцій та косметологічних процедур з омолодження. Проте, потрібно відмітити, що це стало на заваді ювілярці відчувати себе життєрадісною в такий відповідальний для неї день.

«Випало таке щастя — жити в епоху Алли Пугачової. В епоху яскравих емоцій, величі духу, неймовірних відкриттів, пронизливих одкровень, приголомшливих пісень, божевілля пристрастей, абсолютного захоплення, найчистішої радості… Визначеннями станів можна сипати нескінченно…» — написав Гаспарян у публікації.

Свіже фото Пугачової

В честь ювілею Аллу Борисівну привітало чимало колег та друзів. Зокрема, українська співачка Тіна Кароль також розмістила в Інстаграм своє вітання у вигляді архівного ролику, на якому вона постала поруч з Аллою Борисівною. В архівному відео молода зірка дає Аллі Пугачові обіцянку «ніколи не підвести» її та найближчим часом виправдати всі надії, які поклала радянська артистка на неї.

Читайте також: На Ісуса схожий: хореограф-утікач Влад Яма кардинально змінив зачіску та звернувся до підписників

На Ісуса схожий: хореограф-утікач Влад Яма кардинально змінив зачіску та звернувся до підписників

Софія Ротару звернулася до Алли Пугачової, з якою має непрості стосунки