in

«Найчарівніша жінка століття»: 59-річна Моніка Беллуччі стала окрасою обкладинки модного глянцю

Італійська акторка Моніка Беллуччі стала прикрасою травневого випуску глянцю Elle Spain.

59-річна модель приміряла декілька елегантних образів, які ідеально підкреслили спокусливу фігуру знаменитості. На першому фото зірка позувала у чорній мереживній сукні з глибоким вирізом у зоні декольте, оголивши плечі. Свій погляд Моніка відвела в сторону, а пишні груди виставила на показ.

Моніка Беллуччі

На другому знімку актриса постала в чорному піджаку на голе тіло. Волосся вона залишила розпущеним, а в якості доповнення образу обрала прикраси із золота та вечірній макіяж.

Моніка Беллуччі

А на ролику, яким поділилося видання, помітно, що артистка приміряла ще один не менш привабливий образ — елегантна сукня темного кольору до підлоги, яка підкреслила сексуальні форми моделі.

В своєму інтерв’ю для видання Беллуччі розповіла про старіння свого тіла.

«Я така ж, як усі: я кажу собі, що протидіяти чомусь, що могутніше мене, марно. І якщо час минає, це означає, що вам пощастило все ще бути тут. Біологічний вік має наслідки, ми більше не користуємося перевагами молодості. Відбувається фізична, природна трансформація, і настає час, коли ви повинні це прийняти. Важливо продовжувати почуватися добре і робити те, що мені подобається, стимулювати» — поділилася акторка.

Моніка Беллуччі

В коментарях підписники назвали її «найелегантнішою, найчарівнішою та найпрекраснішою жінкою століття» та засипали великою кількістю компліментів.

Читайте також: Соромилася багатства та жила зі страшним діагнозом: який вигляд мала Вікторія Бекхем до піку слави

«Ми — дві різні людини!» — 23-річні сіамські близнючки Люпіта та Кармен розповіли про відносини з чоловіками

«Іспанський сором! Просто дно! — NK у прозорому корсеті викупалася у ванній з молоком