in

«Ви своїх запам’ятати не можете, я свого забути не можу!» — Галкін висміяв Путіна на концерті у Тель-Авіві

Багато шанувальників дорікають Максиму Галкіну в тому, що навіть покинувши РФ він продовжує заробляти, критикуючи російську владу, при тому що вже понад два роки він живе в Ізраїлі і міг би справедливості заради хоч раз тамтешніх політиків.

На своєму недавньому концерті в Тель-Авіві гуморист показав, що прислухається до зауважень фанатів і спробував порівняти управління країною в Ізраїлі та Росії. 47-річний артист зазначив, що перше, що здивувало його в єврейській державі, то це частота виборів, які відбуваються чи не щорічно. При цьому на батьківщині Галкіна навпаки за останні десятиліття не змінюється практично нічого.

«Я взагалі не розумію, як ви тут мешкаєте з цією чехардою! Тут без горілки не розберешся. Мені кажуть – давай, переходь на когось! Що означає переходь?! У вас така плинність! Ми різні щодо цього: ви своїх запам’ятати не можете — я свого забути не можу!.. У вас за 4 роки було 5 виборів! У нас 5 виборів за чверть століття було!» — викликав оплески глядачів Галкін.

Не можна не відзначити талант Максима — навіть описуючи політику в Ізраїлі, йому все одно вийшло тонко висміяти чинну владу в Кремлі. Зважаючи на все, після такого варто знову чекати на введення проти нього санкцій як проти «іноземного агента». Нагадаємо, слідом за самим Галкіним Алла Пугачова також потрапила до списків іноагентів РФ

«Пишу і реву»: Віталій Козловський вимушений покинути свого сина та дружину

Соромилася багатства та жила зі страшним діагнозом: який вигляд мала Вікторія Бекхем до піку слави