in

43-річна Періс Гілтон вперше показала світу свою доньку: який вигляд має 5-місячна Лондон

Американська світська левиця та акторка Періс Хілтон вперше за п’ять місяців публічно показала свою доньку.

Восени минулого року фотомодель зізналася, що вдруге стала мамою. На своїй сторінці в Інстаграм вона розмістила фото з рожевим одягом і загадково написала: «Вдячна за мою доньку«. Дівчинку, якій батьки дали ім’я Лондон Мерілін Гілтон-Реум, з’явилася на світ за допомогою сурогатної матері. Таким же чинном в їхній знаменитій сім’ї з’явився і їх первенець — син Фенікс. Варто зауважити, що зірка називає своїх дітей на честь великих міст. Навіть сама Хілтон носить назву французької столиця Парижу.

Весь цей час 43-річна Періс приховувала свою доньку і нещодавно вперше показала її для шанувальників. Акторка поділилася серією сімейних кадрів на природі і додала проникливий пост про любов до сім’ї та щастя, яке панує в їхній родині від появи Лондон.

Періс Хілтон вперше показала свою доньку

«Представляю вам Лондон Мерілін Гілтон-Реум. Я мріяла мати доньку на ім’я Лондон, скільки себе пам’ятаю. Я дуже вдячна, що вона тепер зі мною. Я щиро ціную кожну мить, проведену з нею. Мої янголята показали мені справжню любов, про яку я навіть не здогадувалася.» — написала світська левиця.

Періс Хілтон та її донька Лондон

Для фотосесії Періс нарядила дівчинку в ніжну рожеву сукню та в такий же колір пов’язку на голову з великим бантом. Разом із ними на фото позував чоловік моделі та їх однорічний син.

Періс Хілтон її чоловік та діти

В коментарях підписники не могли стримати емоцій від ніжних фото:

  • «Подивіться, яку сім’ю ви створили! Така красива».
  • «Фенікс і Лондон – найангельські діти. Не можу дочекатися, коли побачу всі пригоди, які відбудуться з вами».
  • «Лондон та Фенікс вже народилися іконами».
  • «Два ангели»

Читайте також: З оголеним бюстом, діамантами та Біблією: 65-річна Мадонна влаштувала пристрасну фотосесію у ліжку з гарячим мачо

У Мережі з’явилися фото Камалії з чоловіком, на якого вона поміняла Захура і який її побив

«Покоління Z»: Катерина Осадча вперше за тривалий час показала свого помітно підрослого 21-річного сина