in

Джозефіна Джексон із Львівщини розповіла про доходи та ставлення батьків до її професії

Донедавна мало хто знав, що відома серед любителів «полунички» актриса Джозефіна Джексон — українка.

Справжнє ім’я Джозефіни – Юлія Сенюк, вона народилася у містечку Золочів Львівської області у 1995 році. Дівчина — єдина дитина в сім’ї, тому, коли вона прийняла рішення заробляти на життя зйомками у фільмах для дорослих, батькам не залишалося нічого іншого, як змиритися з вибором Юлії.

«По-перше, я почала зніматися у дорослому віці.  По-друге, я в сім’ї єдина дитина…  Єдине, що вони могли зробити, прийняти це чи втратити дитину.  Звісно, ​​прийняли.  А хто хоче втрачати свою дитину через якісь дурні амбіції?», — розмірковує Джозефіна.

Навіть коханий Юлії, і той змирився з досить незвичайним ремеслом своєї половинки. З хлопцем на ім’я Руслан вони познайомилися через соцмережу. Спочатку хлопець продовжував жити в Києві, а вона приїжджала до нього в перерві між зйомками — Джозефіна має досить гнучкий графік. Нині вони разом переїхали до США.

Юлія зі своїм хлопцем Русланом

«Тоді ще були літаки й багато вильотів було власне з Києва і зі Львова. Я йому про це сказала, що ми можемо якщо що зустрітися, коли я буду у Києві, а він киянин. Відповідно, ми там один раз зустрілися, потім другий раз, третій і десь протягом 3−4 місяців ми ось так вільно зустрічалися. Пізніше мені захотілося, щоб ми жили разом», — згадує актриса.

Юлія з коханим

Порнозірка зізналася, що її заробіток становить близько 20 тисяч доларів на місяць, і цей дохід дозволяє їй жити так, як хоче. Власне саме щодо висока зарплата змушує Руслана терпіти заняття коханої. «Він же не заробляє такі гроші як я. Мені їх він не може компенсувати. Не може сказати «ні». Що він дасть натомість? Він не може мене міняти зараз», – міркує артистка.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Vadym Bulyshev (@vadym.bulyshev)

Після початку повномасштабного вторгнення українка використала свою популярність, щоб привернути якнайбільше уваги до того, що відбувається у неї на батьківщині. Весь світ облетіли фото, де визнані зірки Pornhub знялися в одязі з українською символікою. А нещодавно Джозефіна влаштувала фотосесію з воїнами ЗСУ, які втратили кінцівки на фронті.

Діяльність Джозефіни Джексон є яскравим прикладом того, що кожна людина, незалежно від місця знаходження та роду занять, за бажання може зробити багато чого, щоб підтримати свою країну та своїх співвітчизників.

«Покоління Z»: Катерина Осадча вперше за тривалий час показала свого помітно підрослого 21-річного сина

Леви — успіх на вашій стороні, а Скорпіонам зірки радять бути уважними: Гороскоп на 23 квітня 2024