in

Наставила роги: Полякова зрадила чоловіка-пенсіонера, але він вирішив не виносити сміття з хати

Багато шанувальників Ольги Полякової давно здогадувалися, що шлюб молодої амбітної артистки та бізнесмена Вадима Буряковського є фікцією.

Незважаючи на неодноразові запевнення блондинки про взаємні почуття з чоловіком, насправді такими в цій парі й не пахло. Навіть наявність двох спільних дітей не стала тим фактором, який зміг би зробити цей союз міцним. Особливо чітко байдуже ставлення Полякової до Буряковського стало помітно в перші місяці повномасштабної війни в Україні, коли співачка виїхала до Європи і звідти з глузуванням відгукувалася про чоловіка-пенсіонера, що залишився вдома.

Нещодавня скандальна історія з Владиславом Міцкевичем лише підтвердила невірність дружини 61-річного Вадима Буряковського. Незважаючи на те, що партнер Полякової по телешоу швидко спростував свої слова про роман із «королевої ночі», очевидно, диму без вогню не буває.

Міцкевич опублікував спільні фото з Поляковою

Про це заявив популярний оглядач українського шоу-бізнесу Богдан Беспалов. “Погодьтеся, що заміжні жінки не поводяться таким чином із “друзями”, — підписав фотографії Полякової та Міцкевича Беспалов, які цілуються.

Оля Полякова та Влад Міцкевич

Незважаючи на те, що від самого Буряковського ніякої реакції не було, Беспалов не вважає це знаком того, що Вадим повірив у невинність дружини. Блогер розцінює це лише як готовність проковтнути образу і змиритися з розпусною поведінкою дружини.

Буряковський вважає за краще заплющити очі на зраду дружини

Читайте також: актриса фільмів для дорослих Джозефіна Джексон зі Львівщини розповіла про доходи та ставлення батьків до її професії

«Це вже серйозна дата!»: Віктор Павлік вперше за тривалий час показав свого сина від першого шлюбу та привітав його із важливим святом

У Овнів — новий бізнес, а Водоліям — труднощі на життєвому шляху: гороскоп на 24 квітня