in

«Їхали знайомитися з мамою»: реперку Alyona Alyona з новим обранцем зустріли в «Епіцентрі»

Співачка Alyona Alyona, яка разом із Jerry Heil буде представляти Україну на «Євробаченні-2024», тримає своє особисте життя в таємниці.

14 лютого, в День закоханих, реперка зізналася, що має кохану людина, яка допомагає їй вчитися сприймати себе такою, якою вона є. Також вона подякувала бойфренду за те, що допоміг їй позбавитися шкідливих звичок, відмовитися від м’яса та розкрив у ній жіночність. А вже нещодавно вона зізналася, що заради нього покинула столицю та тепер мешкає в Івано-Франківській області.

Саме там, в будівельному супермаркеті «Епіцентр», днями їх заскочила команда відомого блогера Богдана Беспалова. І, як з’ясувалося з їхньої розмови, Alyona Alyona разом зі своїм хлопцем прямували на знайомство з його мамою.

Реперка зі своїм бойфрендом

«У місті Долина Івано-Франківської області випадково зустріли Альону Альону з її хлопцем. Із розмови вдалося почути, що вони їдуть додому на знайомство з його мамою. Артистка була трохи схвильована. Його батьки живуть десь в області, ніби у Вигоді» — йдеться у виданні Беспалова.

Чи відбулося знайомство майбутніх свекрухи з невісткою та як воно закінчилося наразі невідомо. Також залишається в таємниці, чи знайомий коханий реперки з її рідними. Варто зазначити, що обранець артистки дуже схожий на діджея VovKING. Саме з ним раніше приписували роман Alyona Alyona.

Діджей і продюсер VovKING

Читайте також: Тіна Кароль в обтислих лосинах приголомшила майстерним виконанням складних асан з йоги

«Це навіть не критика»: Позитив зізнався, що розчарований «творчістю» Насті Каменських

«Зводить з розуму»: 59-річна Моніка Беллуччі знялась у відвертій фотосесії, демонструючи спокусливі форми