in

«Це навіть не критика»: Позитив зізнався, що розчарований «творчістю» Насті Каменських

Олексій Завгородній (POSITIFF), висловився про концертну діяльність співачки Насті Каменських, яка нині активно підкорює Латинську Америку, розпочавши з Колумбії.

Варто зазначити, що до повномасштабного вторгнення Олексій та Настя дружили сім’ями та постійно підтримували спілкування. Навіть колишня дружина Позитива Анна Андрійчук була найкращою подружкою Каменських, а сам він товаришував та співпрацював з Потапом у проекті «MOZGІ». Згодом, в Мережі навіть розгорілися чутки про те, що їхня дружба розпалася через те, що Потапенко зрадив Насті з «дуже-дуже близькою людиною», якою й виявилася Андрійчук. 

Анна Андрійчук та Потап

У програмі «Муз_Тренд» зірка поділився своєю думкою про те, чи правильний шлях обрала Каменських, коли під час війни в Україні, стала завойовувати закордонну аудиторію та створювати іноземні пісні.

«Можу сказати тільки особисто. І це навіть не критика. Не думаю, що це правильно. Не вважаю, що це зараз на часі. Але це виключно моя думка«, — зізнався співак.

Позитив з екс-дружиною на весіллі Потапа і Насті Каменських

Він вважає, що в такий складний період для України, всі мають єднатися та залишатися працювати в своїй країні.

«Я думаю, що найголовніша місія зараз українських артистів — це бути тут і працювати для своєї аудиторії» — зазначив Завгородній.

Читайте також: «Олексій рідко буває в Україні» — колишня Потапа розповіла чи спілкується Потап із їхнім сином-підлітком

Кетрін Зета-Джонс показала красуню-доньку від 79-річного Майкла Дугласа і зворушила зверненням до неї

«Їхали знайомитися з мамою»: реперку Alyona Alyona з новим обранцем зустріли в «Епіцентрі»