in

«Можна народжувати у ванній»: Іванна Онуфрійчук показала себе на останньому місяці вагітності та розповіла, як планує пологи

Українська ведуча Іванна Онуфрійчук, яка нещодавно розсекретила, що чекає на первістка, детально розповіла про майбутні пологи.

Вона зізналася, де народжуватиме та яку клініку обрала, а також розповіла, чи буде її чоловік Алмаз присутній на пологах. Журналістка планувала, що її дитя з’явиться на світ в Україні, але, через повномасштабне вторгнення, подружжя прийняло інше рішення. Та й зважаючи на те, що наразі Іванна з сім’єю проживає у Швейцарії, то й народжувати вона буде в одній із місцевих клінік.

«Зараз проживаємо у Швейцарії, вся моя сім’я тут, тому народжувати планую також тут. Клініку шукали недовго. Я пошукала лікарні, почитала інформацію в Інтернеті — і ми обрали сучасний варіант у нашій місцевості. Тут мені сподобалося, що в одній з пологових кімнат, за бажанням жінки та з дозволу лікарів, можна народжувати у ванній» — розповіла Онуфрійчук.

Іванні Онуфрійчук

Іванна також зізналася, що вони з Алмазом планують партнерські пологи. Коханий дуже підтримує дружину та й сам запропонував бути присутнім. Але, є один нюанс в характері чоловіка, за який українка хвилюється.

«Єдине, за що я хвилююся, це за те, що Алмаз досить емоційний, а лікарі не радять брати на парні пологи емоційну людину. Кажуть, що зайві емоції поряд можуть збивати жінку та не давати розслабитись і зосередитись. Та я сподіваюся, що мені все ж вдасться налаштувати чоловіка правильно», — зауважила телеведуча.

Іванна Онуфрійчук з чоловіком

Читайте також: Зірка серіалу «Скажене весілля», де знімався Олег Винник, висловилася про його втечу за кордон

Прочинили потаємне: 29-річна Анастасія Квітко знялася у гарячій фотосесії з подругою

У Овнів — новий бізнес, а Водоліям — труднощі на життєвому шляху: гороскоп на 26 квітня