in

Прочинили потаємне: 29-річна Анастасія Квітко знялася у гарячій фотосесії з подругою

29-річна дівчина може похвалитися сьомим розміром бюста та обхватом стегон близько 105 см. У дитинстві дівчину звали товстушкою та тролили за зайву вагу, проте після переїзду до США вона кардинально перевела свої мінуси у плюси. Помітну блондинку запросили знятися в рекламі купальників для жінок з об’ємом «plus size» і це стало стартом її дивовижної кар’єри.

Наразі Анастасія Квітко має багатомільйонну армію шанувальників у всьому світі — лише в Інстаграм за нею стежать майже 13 мільйонів підписників. Незважаючи на те, що найвідвертішим контентом красуня ділиться тільки з передплатниками на її платні канали, шанувальникам в Instagram вона також робить час від часу приємні сюрпризи у вигляді гарячих фото.

Нещодавно модель опублікувала знімки, на яких позувала разом зі своєю подругою. Пишнотілі моделі позували в бікіні та коротких джинсових шортах.

Дівчата дозволили оцінити свої форми з різних ракурсів і приспустили шорти, щоб ще більше підкреслити пишні сідниці.

«Посміхайтеся широко, смійтеся частіше 🌸☀️», — грайливо підписала публікацію Настя та шанувальники відгукнулися на її заклик безліччю коментарів:

  • Солодкий вигляд!
  • Спека зашкалює 🔥!
  • найкрасивіші жінки світу 😍
  • Ідеально 👌
  • Красуні 😍
  • Ти така гарна 😍❤️

Читайте також. Реальна Рапунцель: українка потрапила до Книги рекордів Гіннеса як володарка найдовшого волосся у світі

«Дякую за вірність!» — Пугачова публічно звернулася до свого соратника, який залишився у РФ

«Можна народжувати у ванній»: Іванна Онуфрійчук показала себе на останньому місяці вагітності та розповіла, як планує пологи