in

Зірка серіалу «Скажене весілля», де знімався Олег Винник, висловилася про його втечу за кордон

Популярна українська акторка Леся Самаєва, поділилася особистою думкою щодо артиста Олега Винника, який втік з України на третій день повномасштабного вторгнення.

Актрисі випала нагода зніматися із співаком в кількох частинах комедійного фільму «Скажене весілля». Як зазначила Леся, вона не є прихильницею його пісень і не відносить себе до списків «зграї вовчиць». Знаменитість зізналася, що під час зйомок не спілкувалася з Олегом і до його творчості відноситься трохи з іронією.

«Я не підтримувала з ним контакт на знімальному майданчику. Він приїхав, знявся, поїхав – все. Окрім того, зізнаюся, що ніколи не належала до його зграї вовчиць і ставилася до творчості цього співака трошки іронічно. При цьому ні в якому разі не хочу образити всіх, хто його любить, – це моя суб’єктивна думка.»  — висловилася Самаєва.

Олег Винник
Олег Винник

Їй також дивно, що вже понад два роки Винник мовчить про повномасштабне вторгнення. З моменту втечі він дав лише одне інтерв’ю в Німеччині і знову зник з публічного простору. Нещодавно в Мережу злили свіже фото змарнілого Олега, щоб переглянути — переходь за посиланням.

«Щодо його мовчання – я такого не розумію від слова «взагалі». Я теж могла виїхати, маю дитину, за яку переживаю. Але в такі страшні часи нам треба бути разом«. — додала Леся.

Леся Самаєва

Читайте також: «Це навіть не критика»: Позитив зізнався, що розчарований «творчістю» Насті Каменських

У Тельців — бюджет у критичному становищі, а Близнюкам — випаде чудова нагода розкрити себе: гороскоп на 25 квітня

Донька Алена Делона показала, як зараз виглядає її 88-річний батько під посиленим наглядом