in

«Виправдання за минулі вчинки»: Філіп Кіркоров вперше прокоментував свою поїздку в Горлівку

Російський співак Філіп Кіркоров вперше прокоментував свій візит в окупований Донбас.

13 лютого стало відомо, що скандальний артист відвідав Горлівку і виступив перед пораненими російськими воїнами. Під час цього візиту був один випадок, який піарники Примадона намагалися ретельно приховати від публіки. Як стверджують очевидці, що перебували з ним у Горлівці, Філіп не був готовий до тієї картини, яка його чекала у госпіталі. Що сталося з Філіпом — читай у нашому матеріалі. 

Кіркоров відвідав Горлівку

Багато відомих людей вважають цю поїзду Кіркорова не щирою, а просто вчинком аби вислужитися перед кремлівською владою. Адже після участі в «голій вечірці» в середині грудня, в нього розпочалися проблеми в музичній кар’єрі. Знаменитість вирізали з новорічних шоу та навіть вимагали позбавити його звання Народного артиста Росії.

Проте сам Кіркоров переконує у щирості своїх вчинків. Попо-король скромно зізнався, що про цю «особливу» якість в характері співака знають не всі. Зірка закликав «не судити, аби не бути самому судимим», оскільки, за його словами, поїхав він у Горлівку за покликом душі. Як зізнався Філіп, він свідомо обрав саме це місце, де майже вибухи лунають майже щодня.

Читайте також: Філіпп Кіркоров публічно обізвав Пугачову, помстившись Галкіну

Донька Алена Делона показала, як зараз виглядає її 88-річний батько під посиленим наглядом

«Дякую за вірність!» — Пугачова публічно звернулася до свого соратника, який залишився у РФ