in

Від запаху гнилих кінцівок та спітнілих чоловіків: Кіркорова знудило від побаченого в окупованій Горлівці

Декілька днів назад російський співак Філіп Кіркоров, який раніше зарікався не їздити на окуповані території, приїхав в Горлівку, що на Донеччині.

Артист все ніяк не може завоювати прихильність Кремлівської влади після участі в скандальній «голій вечірці». Тому аби вимолити прощення, йому довелося переступити через свою гордість і виступити в одній із лікарень на окупованій країною на болотах українські території для поранених російських загарбників. Але і під час виступу з ним трапився конфуз — путініст переплутав слова із пісні Ірини Білик «Снег». Було помітно, що зірковий співак почуває себе ніяково у такій обстановці і що йому значно звичніше крутити штучним задом перед носами московських фанаток.

Проте це ще не все — був ще один випадок, який піарники Кіркорова намагалися ретельно приховати від публіки. Як стверджують очевидці, що перебували з ним у Горлівці, Філіп не був готовий до тієї картини, яка його чекала у госпіталі. «Запах гнилих кінцівок та спітнілих чоловіків» та ароматизаторів, які розвішали до приїзду 56-річного артиста, призвели до того, що Філіпа знудило прямо в палаті під час розмови з пораненими.

«Артиста знудило прямо в палаті з військовими. Він почав матюкатися на одного з ветеранів. Ледве заспокоїли. Довелося вимкнути камери і вивести Філіпа на повітря», — розповіло таємне джерело.

Кіркоров відвідав Горлівку

Аби приховати цей казус та щоб відео не потрапило до Інтернету, команда путініста заплатила для персоналу госпіталю чималу суму. Але все ж інформація просочилася у світ.

Читайте також: Ірина Білик вже відреагувала на виконання її пісні «Снег» Кіркоровим. 

«Генний» срама и наготы! Ірина Білик відреагувала на виконання її пісні «Снег» Кіркоровим в окупованій Горлівці

«Бл*ть, я така кончена в цьому костюмі» — Ведуча «Сніданку з 1+1» грубо вилаялася в прямому ефірі