in

Донька Алена Делона показала, як зараз виглядає її 88-річний батько під посиленим наглядом

Донька легендарного актора французького кіно Алена Делона, Аннушка, поділилася рідкісним фото, на якому показала, як наразі виглядає її 88-річний батько.

У 2019 році знаменитість переніс інсульт і це значно в подальшому позначилося на його здоров’ї. Саме через це він став все рідше з’являтися в публічних місцях та навіть своєю поведінкою налякав сина, який заявив, що батько відсвяткував «своє останнє Різдво». А у січні 2024 році внаслідок судових розбірок його дітей, Алена помістили під посилену опіку і навіть заборонили розпоряджатися власним майном.

Свіжа світлина зроблена 19 квітня. Дівчині випала нагода провести з батьком спільний час та разом поснідати. І саме в цей момент Аннушка Делон вирішила зробити фото з ним собі на пам’ять. За згодою Алена, донька розмістила цей кадр на своїй сторінці в Інстаграм.

«У п’ятницю зранку я сфотографувала тата. Собі на згадку. Поснідавши з ним, я відчула невимовну вдячність. Гадаю, що він тут гарний. Своїм вічним сталевим бойовим яскравим поглядом і блакитними очима він надає мені неймовірної сили. Я показала йому це фото, він вирішив, що воно чудове. Настільки чудове, що я запитала його, чи можу поділитися ним з вами, його аудиторією, яка турбується про нього. Отже, за його згодою, ось воно», – написала Аннушка.

Ален Делон

Також Ален через свою доньку заспокоїв своїх шанувальників, відмітивши, що з ним все добре і не варто хвилюватися.

Читайте також: «Їхали знайомитися з мамою»: реперку Alyona Alyona з новим обранцем зустріли в «Епіцентрі»

Зірка серіалу «Скажене весілля», де знімався Олег Винник, висловилася про його втечу за кордон

«Виправдання за минулі вчинки»: Філіп Кіркоров вперше прокоментував свою поїздку в Горлівку