in

Філіпп Кіркоров публічно обізвав Пугачову, помстившись Галкіну

Філіп Кіркоров, який підтримує повномасштабне вторгнення РФ в Україну, відомий не лише як скандальний артист, а і як колишній чоловік Алли Пугачової.

На відмінну від нього співачка знайшла в собі сміливість і виступила проти загарбницької влади Путіна. Наразі Примадонна разом зі своєю сім’єю вже понад два роки проживає в Ізраїлі. Варто зауважити, що цьогоріч 15 квітня артистка відсвяткує 75-річний ювілей. Незважаючи на те, що святкування відбудеться за тисячі кілометрів від Москви, на церемонії будуть присутні багато російських друзів Алли Борисівни, включаючи тих, хто залишився в РФ незважаючи на повномасштабну війну проти України.

Навіть після розлучення, зірки підтримували дружні відносини — зустрічалися разом на свята і щодня зідзвонювалися. Філіп завжди говорив, що радий, що Алла щаслива з Галкіним: «Алла щаслива. І мені, другу, сьогодні велике щастя – бачити її щасливою, молодою, худою, з палаючими очима, що потопає в коханні вдома. Бачу, як до неї ставиться Макс, він молодець».

Філіп Кіркоров та Алла Пугачова

Однак, корективи в їхнє товариство внесла велика війна, яку розпочала Росія 24 лютого 2022 року. Кіркоров залишився на стороні темряви і, після участі в скандальній «голій вечірці» Насті Івлєєвої, він будь-якими способами вимолює прощення за свою поведінку аби повернутися на сцену. Скориставшись нагодою, на одному з ефірів шоу «Зірка», який транслюють на рос ТБ, прихильник путінської влади, вирішив висловитися про Аллу Борисівну, назвавши її «бабусею».

«Не бабуся, а подруга», — видав Кіркоров.

Після цих слів російські судді шоу зайшлися від сміху, адже вони все ніяк не можуть змиритися з тим, що Пугачова публічно виступила проти загарбницьких дій їхньої країни. Ймовірно, таким чином Кіркоров вирішив відповісти Максиму Галкіну, який часто висміює його зі сцени.

Читайте також: «На злочинницю чекає в’язниця»: Лоліта замішана в шахрайській афері

«Це що, відео?!» — Галкін в одних плавках потішно позував у Червоному морі, не знаючи, що його знімають

Висохла й обвисла: Анастасія Волочкова налякала своїм моторошним виглядом