in

Джанабаєва не переживе: Валерій Меладзе відірвався у компанії колишньої дружини

Російський співак Валерій Меладзе понад 10 років зраджував законній дружині Ірині з екс-солісткою сексуального тріо «ВІА Гра» Альбіною Джанабаєвою.

Згодом подружжя розлучилося і артист побрався з коханкою. Інна довго не могла повірити в невірність Валерія і навіть намагалася покінчити із життям самогубством. Попри всі негаразди Меладзе й донині підтримує спілкування зі своїми дітьми від першого шлюбу. Восени минулого року його старша донька Інга вдруге вийшла заміж. Її обранцем став фотограф Микита Бережний. Святкова подія відбулася в Грузії, куди були запрошенні рідні та близькі люди молодят.

На своїй сторінці в Інстаграм наречена поділилася декількома новими кадрами з весілля, на яких помітно, що серед запрошених не було Джанабаєвої. Як відомо з джерел, Альбіна жодного разу не з’являлася в родинному колі співака.

Валерій Меладзе з колишньою дружиною та донькою
Валерій Меладзе з’явився на весілля доньки без Джанабаєвої

“Для грузинів сім’я — святе. Альбіна та Віра так і не стали частиною цієї родини. Жодна грузинська мати не ставитиметься з повагою до розлучниць”, — поділився інсайдер.

Переглядаючи світлини, помітно, що Валерій не засмутився відсутністю теперішньої дружини. Адже на всіх кадрах він усміхнений позував в оточенні колишньої. Коли зірковий тато розважав гостей своїми хітами, то Інна в цей момент запально танцювала.

Меладзе розважав гостей
Перша дружина Валерія Меладзе

Читайте також: Зірка серіалу «Не родись вродливою» остаточно зреклася свого батька росіянина

Зірка серіалу «Не родись вродливою» остаточно зреклася свого батька росіянина

Наталія Могилевська показала свою молодшу доньку та ніжно привітала її з 4-річчям