in

«Ніхто з грузинів не прийме в родину розлучницю»: як мама Альбіни Джанабаєвої була проти шлюбу доньки з Валерієм Меладзе

Співачка та екс-солістка гурту «ВІА Гра» Альбіна Джанабаєва понад 10 років приховувала роман зі співаком Валерієм Меладзе.

Їхні відносини розгорілися у 2004 році, коли артистку запросили на роботу до найсексуальнішого тріо на той час. У той момент Валерій був одружений та мав четверо дітей, проте в сімейному житті не все було гладко. Меладзе часто співпрацював з «ВІА Грою», в складі якого була Альбіна, і згодом у пари спалахнув службовий роман.

Валерій Меладзе та гурт «ВІА Гра»

10 років вони приховували свої почуття від публічності. За цей час в них народився син Лука. І лише у 2014 році Валерій пішов від дружина, яка від цієї новини навіть намагалася покінчити із життям. Одна із колег Альбіни зізналася, що ніколи не вбачала в ній конкурентки. “Прісна дівчина з Волгограда приліпилася до впливового чоловіка. Ким би вона була без Меладзе?”, — задавалася запитанням колишня колега Альбіни.

Меладзе понад 10 років жив на дві сім’ї

Та й сама Джанабаєва говорила, що її мама відмовляла від роману з одруженим чоловіком, але артистка не слухала нікого і йшла всім наперекір.

“Не лай мене, мамо. Це справжні почуття”, — говорила Альбіна.

Меладзе та Джанабаєва

Не задалися родинні відносини і з батьками Валерія та Костянтина. Грузини за походженням так і не прийняли нових невісток до сім’ї. Ні Джанабаєву, ні Брєжнєву жодного разу не було помічено в родинному колі Меладзе.

“Для грузинів сім’я — святе. Альбіна та Віра так і не стали частиною цієї родини. Жодна грузинська мати не ставитиметься з повагою до розлучниць”, — поділився інсайдер.

Павло Зібров розповів, коли його єдина донька зіграє весілля з нареченим-бізнесменом

«Пишу і реву»: Віталій Козловський вимушений покинути свого сина та дружину