in

«Відвернулись усі! Зі мною тільки моя дружина і цього достатньо! — Дмитро Назаров поплатився за підтримку України, але не шкодує про рішення

Зірка серіалу «Кухня» Дмитро Назаров — один із тих, хто не побоявся публічно засудити рішення російської влади розпочати повномасштабну війну проти України.

Незабаром популярний артист російського театру та кіно поплатився за свою сміливість. Керівник театру МХТ імені А. П. Чехова Костянтин Хабенський звільнив самого Дмитра Назарова. Його дружину актрису Ольгу Васильєву також було звільнено через антивоєнні висловлювання. За визнанням актора більшість росіян бачили в ньому зрадника, а слово «сволоч» на свою адресу він чув частіше, ніж «привіт».

Крім улюбленої роботи в рідному театрі, Назарова більше нічого не утримувало в Росії, і артист прийняв логічне рішення залишити країну за іншими представниками російської інтелігенції, які поставили совість і гордість на перше місце. Наразі Назаров і Васильєва живуть у Франції – у них є квартира на Лазурному березі в Каннах, куплена ще 2013 року.

Дмитро Назаров із дружиною

«Від мене відвернулися всі, підтримує тільки дружина, але мені цього достатньо», — казав одного разу Дмитро Назаров в ефірі свого Ютуб-каналу, яким артист регулярно доносить свої думки публіці.

Читайте також: Алла Пугачова першою серед артистів виступила у Чорнобилі перед ліквідаторами

Алла Пугачова першою серед артистів виступила у Чорнобилі перед ліквідаторами

23-річна українка Дар’я Білодід втретє стала чемпіонкою Європи з дзюдо