in

«Мацав за груди», — скандального актора Жерара Депардьє звинуватили у сексуальному насильстві

Всесвітньо відомий французький актор Жерар Депардьє знову опинився в епіцентрі скандалу через новий позов через сексуальні домагання.

Цього разу звинувачення висунула 53-річна сценічна дизайнерка фільму «Зелені віконниці», який вийшов на телеекрани у 2022 році. Потерпіла, яку звати Амелі, стверджує, що все це сталося під час зйомок у Парижі 2021 року, але на той час вона змовчала про цей інцидент аби не псувати репутацію своїх колег по знімальному майданчику та не нашкодити прем’єрі фільму.  Її адвокат розповіла про те, що ж відбулося між Жераром та Амелі.

«Поки Жерар сидів у коридорі, він жорстоко схопив Амелі, притис між стегнами з феноменальною силою та торкався їй талії, живота, а потім дістався до грудей. Вона почувалася абсолютно безсилою, нездатною вибратися з цієї пастки», — розповіла адвокатка. І додала, що працівники знімального майданчика втрутилися і завадили Депардьє у подальших діях»,  — повідомила адвокатка Дюрьє-Діболт.

Жерара Депардьє звинуватили у сексуальних домаганнях

Потерпіла подала скаргу до прокуратури Парижа 23 лютого після того, коли прочитала відкритий лист Депардьє, в якому він заявив, що «ніколи не ображав жінок». Після цих слів вона не стала мовчати.

Варто зазначити, що це не перший випадок, коли 75-річного актора звинувачують у сексуальних домаганнях. В квітні 2023 року на ім’я скандального актора написали заяву 14 жінок, звинувачуюючи його в сексуальних домаганнях. А у грудні того ж року, 60-річна акторка Еммануель Дебевер, яка стала жертвою насилля Жерара, вчинила самогубство, стрибнувши в Сену . Сам Депардьє заперечує будь-які звинувачення на свою адресу.

«Це чудовисько дозволило собі вдосталь насолодитися під час знімань, скориставшись безлюдністю у вагоні. Він засунув свою жирну лапу під мою спідницю, щоб, за його словами, «мені стало легше»… Я не дозволила цьому статися», — писала 2019 року акторка.

Еммануель Дебевер писала про Жерара Депардьє

Читайте також: Українські актори, які віддали своє життя, боронячи Україну від російських загарбників

Змінився до невпізнання: в Мережу потрапило свіже фото змарнілого від хвороби Олега Винника у Німеччині

У п’яти знаків Зодіаку настає найщасливіший період: хто вони