in

«Просимо командирів відпустити на зйомки» — Кошовий заявив, що його колега Пікалов служить у ЗСУ

На початку повномасштабної війни стало відомо про те, що актор «Кварталу 95» Олександр Пікалов добровільно вступив до лав ЗСУ.

У зв’язку з цим у багатьох українців виникало подив, коли вони регулярно бачили Пікалова на екранах ТБ як свідомого програми «Байрактор News» разом із його колегою, Євгеном Кошовим. Крім того, пародист Януковича завжди виходить на сцену під час концертів «Кварталу».

Ситуацію прояснив сам художній керівник «Вечірнього Кварталу» Євген Кошовий. За його словами, Пікалову вдається поєднувати службу у Національній гвардії з акторською роботою.

Кошовий і Пікалов на сцені

«Саша Пікалов та Вова Мартинець служать у своїх частинах та виконують ті завдання, які ставить перед ними їхнє керівництво. Щоб хлопців того чи іншого дня відпустили на концерт чи на виїзд із виступами для тих самих військових, ми заздалегідь пишемо офіційний лист із датами концертів та проханням відпустити… Буває, що не відпускають. Але й відпускають також», – розповів Кошовий в інтерв’ю Українському виданню.

Кошовий і Пікалов на ТБ

Нагадаємо, сам Євген Кошовий посміявся з питання чи збирається він на фронт і відповів, що зробить це «хіба тільки після війни».

В Києві встановили найбільший в Україні мурал Валерію Залужному

Скорпіонам нові фінансові можливості, а Близнюкам — світла смуга: Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 4 травня