in

«Яке ваше діло? За собою стежте!»: Кошовий зізнався, що його діти не пов’язують майбутнє з Україною

Художній керівник шоу «Вечірній Квартал» та друг президента України Володимира Зеленського Євген Кошовий розповів про своїх дітей.

Як відомо, актор разом із дружиною Ксенією виховують двох донечок — 16-річну Варвару та 9-річну Серафиму. Наразі діти перебувають в Україні. Але, як зізнався зірковий батько в інтерв’ю «Коротко про», старша донька після закінчення школи планує продовжити навчання за кордоном. Вона активно вивчає польську мову, а також займається вокалом. У дівчинки з дитинства є мрія — виступити на великій сцені.

«Я Варю не відмовляю і палки в колеса їй ставити не буду, тому що це її вибір. Вона знає, як це важко. Вона вже два роки займається великою сценою, якщо можна так сказати. Тому, якщо в неї все вийде – я буду тільки радий» — розповів Кошовий.

Євген Кошовий та його сім’я

Актор зізнався, що Варвара вже навчилася спокійно реагувати на негативні коментарі та критику в її сторону.

«Від цього ніхто не застрахований, хто перебуває в публічному просторі. І діти, звичайно, страждають від цього, не знаю, чи можна саме таким словом це назвати. Але коли діти дорослішають, вони все прекрасно розуміють. Варя і сама відповідає своїм хейтерам. Вона їм пише: «Яке ваше діло до мого життя? Ви за собою стежте, а я буду стежити за собою«, — додав Євген.

Старша донька Євгена Кошового

Читайте також: «Ну як її не любити»: Потап розхвалив свою дружину

«Сімейні розваги»: 61-річна Демі Мур в леопардовому купальнику повторила популярний тренд

Легкоатлетка Марина Бех-Романчук похизувалася рельєфним тілом на португальському пляжі