in

Бойова травма: Кошовий розповів, як зламав ребро під час візиту на передову

Український шоумен Євген Кошовий, який наразі виконує роль художнього керівника «Вечірнього Кварталу» разом із комедійною акторкою Іриною Гатун, яка перейшла з «Жіночого Кварталу», стали гостями програми «Сніданок з 1+1».

В прямому ефірі вони розповіли, які сюрпризи підготували для глядачів у новорічну ніч та закликали дивитися розважальне шоу 31 грудня о 19:00 на «1+1 Україна». Першими цей випуск зможуть побачити шанувальники 18 грудня у Вінниці, звідки і розпочинається благодійний тур Україною. Команда виступить в оновленому складі.

«Хвилюємося перед туром, тому що ми не їздили з «Вечірнім Кварталом» від 2021 року і це будуть перші концерти гастрольні, які ми будемо давати окремим колективом. До цього були тільки поодинокі благодійні концерти «Єдиного Кварталу». Також було круто. Ми зібрали гроші, за які купили багато «смаколиків» для наших військових», — повідомив Євген.

Учасники «Вечірнього Кварталу» з українськими захисниками

Всю цю гуманітарну допомогу Кошовий та його колега Олександр Пікалов особисто доставили нашим військовим, які боронять українські землі на Донецькому, Харківському та Дніпропетровському напрямках.

«Ми зустрічалися з військовими – з 5-ю штурмовою бригадою, з 28-ю окремою механізованою бригадою, з іншими військовими, привезли хлопцям різні штучки – дрони, тепловізори, квадроцикли, на які збирали на минулому благодійному концерті «Єдиного Кварталу». Важливо їздити до наших захисників, піднімати їм настрій, особисто доставляти їм те, що їм необхідне, щоб відчувати контакт, щоб бачити, що у них там відбувається», — розповів Кошовий.

Учасники «Вечірнього Кварталу» у Донецькій області

Під час цієї поїздки Євген отримав травму — випадково зламав ребро.

«Це в Слов’янську було, не було світла, коли колона техніки їде дуже швидко, поворотів-стопів нема, і коли різко на тормоз нажимаєш – все: раз і зламане ребро. Причому зламав найтонше ребро в найтоншому місці. Але це все дурниці, порівняно з тим, що відчувають хлопці-дівчата на тому напрямку. Після цієї поїздки у нас були знімання «Ліги Сміху». І мій співведучий Вітя Розовий, боєць 3-ій штурмової бригади, почав говорити, що то він мені ребро зламав, бо я не так з ним привітався», — додав комічний актор.

Не оминули ведучі можливості запитати в нього про нашумівше фото Кошового разом із очільником ГУР Кирилом Будановим.

Кирило Буданов, Євген Кошовий та Олександр Пікалов

«Ми нещодавно були в ГУР, передавали сучасні водні засоби технічної розвідки і тоді зробили фото з Кирилом Олексійовичем Будановим. А коли виставили його, то хтось написав під ним: «Навіщо ви прифотошопили Буданова?». На що хтось інший написав: «Та ви що, це нормальна фотографія, Кирило Олексійович не дозволив би його прифотошопити»… У нас люди все моніторять», — поділився Кошовий.

Читайте також: Верховна Рада внесла корективи у законопроєкт про мобілізацію: кого призвуть найближчим часом, а хто матиме відстрочку за нововведенням

«Справжня рокерша!» — Пугачова на ювілеї Макаревича відривалася на повну і виглядала ровесницею Галкіна

Випивший Галкін на ювілеї Макаревича став хейтити Путіна і Кіркорова поки не втрутилася Пугачова