in

На фронті, захищаючи пораненого побратима, загинув відомий український актор

На фронті загинув відомий український актор театру та кіно Євген Шумілов, який з перших днів повномасштабного вторгнення вступив у лави ЗСУ.

Життя Захисника трагічно обірвалося 30 квітня, коли він допомагав пораненому побратиму. На фронті Євген був бойовим медиком Третьої штурмової бригади. Трагічну звістку на своїй сторінці у Фейсбук сповістив його близький друг Іван Марченко.

«З глибоким сумом хочу повідомити, що 30 квітня на фронті, захищаючи пораненого побратима, загинув мій близький друг Євген Шумілов. Життєрадісний, позитивний, бадьорий і справжній – таким ти залишишся в моєму серці назавжди, друже! Спочивай з миром, друже, ми любимо тебе і сподіваємося, що ти зараз в кращому місці», – написав Марченко.

Євген Шумілов

Режисер Антонію Лукіч також вшанував пам’ять про загиблого: «Мав честь попрацювати з ним на знімальному майданчику, де він так пронизливо, та з такою надією дивився в майбутнє… Дякую тобі, Женя, світла пам’ять…».

Євген Шумілов

Варто зазначити, що Шумілов був популярним українським актором та знявся у таких фільмах, як «Реальна містика», «Швидка», «Сидоренки-Сидоренки», «Відділ 44», «Агенти справедливості», «Речовий доказ». Його особистість також можна було побачити в рекламі «Нової пошти».

Євген Шумілов у рекламі Нової пошти

Нагадаємо, що в українсько-російській війні також загинув провідний театральний актор та військовослужбовець Андрій Доманський.

Скорпіонам нові фінансові можливості, а Близнюкам — світла смуга: Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 4 травня

«Скільки краси та ніжності»: Віталій Козловський замилував свіжим фото з двохмісячним сином