in

«Поїхала за покликом душі!» — Настя Івлєєва відвідала міста окупованого Донбасу та поділилася емоціями

Після лавини хейта, що звалилася на голову Насті Івлєєвої через організацію «голої вечірки», ведуча не стала вигадувати велосипед і пішла второваним шляхом.

Останнім часом вірним способом вибілити підмочену репутацію для російських артистів стала поява у тимчасово окупованому Донбасі. Так вчинив Філіп Кіркоров, Іван Охлобистін, Діма Білан та багато інших представників шоу-бізнесу.

Сама Івлєєва не афішувала наміру поїхати на фронт, оскільки до її персони і так було привернуто надмірну увагу. Однак, упустити можливості попіаритися появою на Донеччині вона не могла, і, ніби ненароком, торкнулася цієї теми в розмові з Андрієм Третьяковим (Лукою Єбковим). За словами ведучої, візит на Донбас вона здійснила у свій День народження — 8 березня Івлєєвій виповнилося 33 роки — і зробила це «за покликом душі».

Івлєєва показала фото з тимчасово окупованого Донецька

«Ми стояли там близько 15 хвилин. Просто мовчали, слухали війну. І ти розумієш, що в радіусі близько кілометра гуляють діти, люди ходять у своїх справах, у магазин, на побачення, сидять на лавці. Цінність життя, свободи, волі, вибору збільшується в рази» , — розповіла Настя, як доказ продемонструвавши фото з тимчасово окупованого Донецька.

Варто підкреслити, що про кремлівську владу, яка принесла цю саму війну до Донецька, Івлєєва висловилася в найпозитивнішому ключі. Телеведуча запевнила, що ставиться до російського диктатора «з великою симпатією».

Читайте також: «Для мене Бог це все!» — Івлєєва після голої вечірки подалася в черниці

Таро-прогноз на тиждень з 6 по 12 травня 2024 року

«Велике задоволення»: Максим Галкін без Пугачової пофліртував з фанатками