in

Співає за їжу: запроданку Мілявську зняли на відео, як вона плазує перед офіціантом ресторану

Російська співачка Лоліта Мілявська, яка опинилася без доходів через свою участь в «голій вечірці», відтепер співає за їжу.

Артистка, яка заявилась на скандальний захід Насті Івлєєвої в спідній білизні та прозорому сітчастому комбінезоні, залишилась без концертів та гастрольного туру. Наприкінці лютого Лоліта вирушила до Болгарії, де у неї мешкає донька та мати. А нещодавно зірка заявила, що повернулася в РФ і бажає, щоб її негайно повернули на сцену. Адже їй вже набридло сидіти вдома та займатися хатніми справами. А якщо кремлівська влада не послухає, то вона візьме секатор, який нещодавно придбала та вийде на вулицю і буде стригти всі дерева та кущі.

Поки що правляча верхівка Кремля ніяк не відреагувала на її прохання, а Мілявська вже розпочала заробляти на їжу своїм голосом. В соціальних мережах вона розмістила ролик, в якому звернулася до офіціанта з пропозицією. Лоліта запропонувала виконати композицію, а він натомість має принести для неї поїсти. Але і тут її настигла невдача — артистка забулася слова пісні «Не треба, я сама». Тому офіціанту довелося підспівувати. А після цього знаменитість вибрала страву з меню.

«Тепер співаю за їжу. Прочитала замітку в минулому поважному виданні. Вирішила спробувати і прокотило».  —  написала Мілявська.

Читайте також. Прокляв ту країну: російський шоумен Олександр Цекало втік із Росії

Таро гороскоп на 13 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку

Путін помер — провідні російські ЗМІ сповістили, що похорони таємно відбулися 10 березня