in

З коханим та прийомними доньками: Наталя Могилевська показала як відсвяткувала Великдень у селі

48-річна співачка Наталія Могилевська насолоджується роллю молодої матусі.

Артистка з неприхованою насолодою ділиться з шанувальниками особливостями виховання своїх прийомних дочок, і вже навіть робить деякі поради, спираючись на свій досвід. Зірка ще не наважується показати обличчя своїх доньок — як зізналася Народна артистка, вона не хоче, щоб до дівчаток було звернуто надмірну увагу, що може нашкодити їх і так травмованій психіці.

Водночас знаменитість із радістю ділиться фотографіями святкових подій, якими стало наповнене життя дівчат у новій родині. Нещодавно молодша дочка Могилевської відзначила День народження і співачка показала, що саме отримала 4-річна Софійка на іменини. Не залишилися доньки без сувенірів і у День Христового Воскресіння. Мало того, подарунки донькам зіркова мама зробила своїми руками.

Могилевська влаштувала дітям сюрприз на Великдень

«Зайця сама малювала. Не знайшла кульок із великодніми зайцями. Лайфхак: коли не знайшли тематичних святкових кульок із зайчиком для дітей, тоді беремо ситуацію в свої руки та малюємо самі» , — поділилася секретом співачка.

Могилевська влаштувала дітям сюрприз на Великдень

Артистка розповіла, що вирішила провести Воскресіння у спокійній обстановці, тому вирушила з коханим та доньками до села — відзначити Великдень за українськими традиціями.

Читайте також: Леся Никитюк показала за якими традиціями готувалася до Великодня у Хмельницькому

Марія Яремчук вагітна первістком: в мережі з’явилося її відео з чималим животом

«Обожнюю цю пісню!» — Галкін заспівав українською та зірвав овації публіки у Чехії (ВІДЕО)