in

Син Олега Винника відрікся від артиста-втікача

Український співак Андрій Кравченко, якого тривалий час сприймали за співака-втікача Олега Винника, розповів про їхні родинні зв’язки.

В інтерв’ю Аліні Доротюк Кравченко зізнався, що тривалий час його плутали з «повелителем вовчиць» та навіть називали сином Винника. Спочатку Андрій вважав це нормою, але зараз, коли про нього дізналися як про особистість, вважає, що це порівняння вже недоречне.  Він наголосив, що не знайомий особисто з Олегом і ніколи не співпрацював із його командою.

«Зараз усі знають, хто такий Андрій Кравченко, і приходять на Андрія Кравченка вже. Раніше на вулиці зупиняли, запитували: «А ви не Олег?» Кажу: «Ні». Вони: «А може ви його син, брат?» Це було для мене нормою«, — заявив Андрій.

Кравченко розповів, що дехто вважав, що після втечі Винника в Німеччину, саме він посів місце артиста в українському шоу-бізнесі. Адже у них дуже схожі пісні на концертах.

«Я нікого не змушував переходити до мене. Я завжди кажу, що нас вистачить на всіх. Українського шоу-бізнесу не так багато, щоб я зайняв нішу. Вона сама займається. Чи щасливий я від цього? Я не можу сказати. Я бачу, що щасливі люди від моїх пісень«, — поділився Андрій.

Читайте також: «Велике задоволення»: Максим Галкін без Пугачової пофліртував з фанатками

Міс Всесвіт у 60 років! Пенсіонерка з Аргентини зруйнувала стереотипи, здобувши перемогу у головному конкурсі краси

Емілі Ратаковскі у мініатюрних стрінгах посвітила сідницями та ледь прикрила бюст