in

«Вона подарувала нам свободу!» — Лоліта, що перевзулася після голої вечірки, розхвалила Аллу Пугачову

Скасовані після участі у «голій» вечірці представники російської культурної еліти демонструють чудеса «перевзуття» аби повернути собі хлібні місця на сцені та телебаченні.

Так, нещодавно стало про те, що гламурна скандалістка Настя Івлєєва заглибилася в релігію і мало не подалася в черниці. Для більшої переконливості організаторка шабашу у клубі «Мутабор» навіть відвідала міста тимчасово окупованої Донецької області України . Мабуть, на такий крок ведучу підштовхнула звістка про те, що Кіркорова після поїздки до Горлівки повернули на шоу «Маска».

Пенсіонерка Лоліта Мілявська вирішила піти безпечнішим шляхом і вирішила повернути на свій бік шанувальників Примадонни. В інтерв’ю Ксенії Собчак 60-річна виконавиця хіта «На Титаніку» розсипалася в компліментах Пугачовій, несподівано висловившись, що саме Алла Борисівна «подарувала росіянам свободу».

«Вона завжди була і є частиною народу. Вона нам подарувала волю. До неї цієї свободи не було», — заявила Мілявська у відео, яке опублікувала на своїй сторінці у Facebook.

Чи допоможе така спритність Лоліті повернутися на російську сцену — побачимо згодом.

«Обожнюю цю пісню!» — Галкін заспівав українською та зірвав овації публіки у Чехії (ВІДЕО)

У Овнів — неприємна ситуація, а у Козерогів — успіх у справах: гороскоп на 8 травня 2024 року