in

У «голій» сукні з 2,5 мільйона намистин: Дженніфер Лопес вразила розкішним вбранням на Met Gala

Щороку, в перший понеділок травня, у Метрополітен-музей в Нью-Йорку проходить традиційний благодійний Бал Інституту костюма Met Gala.

Тема цього року — «Сплячі красуні: пробудження моди», а дрес-код — «Сад часу», натхненний однойменним оповіданням Дж. Дж. Балларда 1962 року. Дженніфер Лопес, яка відвідала більше десятка гала-концертів з моменту свого дебюту в 1999 році, була однією з перших, хто прибув на урочистий вечір.

Зірка виглядала приголомшливо у величній, інкрустованій кристалами прозорій сукні Maison Schiaparelli з крилами метелика в зоні декольте та довгим шлейфом позаду. Спокусливий наряд ідеально підкреслив звабливу фігуру знаменитості. Під час розмови для журналу Vogue Лопес зізналася, що сукня складається з 2,5 мільйонів кришталевих намистин, на створення якої пішло понад 800 годин.

Дженніфер Лопес
Дженніфер Лопес

Дженніфер сяяла в оточенні папараці в ефектній «голій» сукні, яка мала не менш привабливий вигляд ззаду.

Дженніфер Лопес

Неперевершений лук Лопес доповнила бежевими босоніжками на високій платформі і підборах та золотистим клатчем. Волосся співачка зібрала в високий пучок, а на обличчя нанесла нюдовий макіяж. З прикрас вона обрала дорогоцінне кольє Tiffany & Co, а у вухах виднілися сережки з діамантами.

Дженніфер Лопес

Зазначимо, Джей Ло вийшла на червону доріжку одна без супроводу свого чоловіка Бена Аффлека.

Читайте також: «Обожнюю цю пісню!» — Галкін заспівав українською та зірвав овації публіки у Чехії (ВІДЕО)

Jerry Heil травмувалася просто під час виступу на сцені «Євробачення-2024»

«Авторитети всіх українців»: Валерій Залужний показав спільне фото в обіймах з Ліною Костенко