in

54-річна Дженніфер Лопес засвітила на червоній доріжці оголений бюст в провокаційному «металічному» топі

Світська левиця Дженніфер Лопес рідко залишається непоміченою і ось під час нового виходу у світ прикувала до себе загальну уваги публіки провокаційним вбранням, яке залишило мало місця для уяви.

Цими днями у Лос-Анджелесі пройшов світський захід, який носить назву Women in Hollywood. Його відвідали безліч голлівудських знаменитостей, але всі погляди гостей були прикуті до зіркового подружжя  Бена Аффлека і Дженніфер Лопес. Відповідні знімки з церемонії вручення премії журналу Elle’s 2023 співачка розмістила на своїй сторінці в Інстаграм.

Її чоловік зупинив свій вибір на класичному чорному костюмі з білою сорочкою, а сама Джей Ло вирішила одягти досить провокаційний наряд. На заході вона з’явилася в чорній прямій спідниці з високою посадкою на талії та незвичайному глянцевому топі, який нагадував метал.

Дженніфер Лопес та Бен Аффлек

Ізюминкою образу стало те, що хромований нагрудник повторював анатомічні вигини бюсту і оголював більшу частину грудей, адже був надзвичайно коротким. Кріпився він лише на тоненькі бретелі спереду, а сексуальна спина залишилась відкритою. Аби підкреслити всю красу свого тіла, Лопес зібрала волосся у пучок.

Дженніфер Лопес

Оригінальним доповненням стильного луку стали туфлі на високих підборах, довгі сережки, прикрашені дорогоцінним камінням та меленька чорна сумочка-клатч від Tyler Ellis . Також на завершення вона зробила яскравий макіяж, нанісши на губи нюдову помаду, а очі виділила за допомогою темно-сірих тіней.

Дженніфер Лопес

Читайте також: Дорофєєва презентувала новий хіт для хейтерів та вперше заговорила про свого екс-продюсера Потапа та колишнього чоловіка Дантеса

Дорофєєва презентувала новий хіт для хейтерів та вперше заговорила про свого екс-продюсера Потапа та колишнього чоловіка Дантеса

Зірка серіалу «Кухня», Дмитро Назаров висміяв в новому вірші російських пропагандистів, назвавши їх «тупими поплічниками влади»