in

Спаплюжили форму ЗСУ: «Квартал 95» висміяв начальника ТЦК Рівного сценкою з пристрасними поцілунками

Гумористи шоу «Квартал 95» вкотре розбурхали мережу своїми безглуздими жартами та потрапили у черговий скандал.

Актори вирішили спародіювати рівненського воєнкома, який пристрасно цілувався з декількома жінками на робочому місці у різний час. Кадри були зняті під час таємного відеоспостереження у службовому приміщенні. Така ганебна поведінка неабияк розлютила українців.

У номері актори з’являються у формі ЗСУ та пояснюють новій співробітниці, що саме за допомогою поцілунків потрібно спілкуватися з керівництвом. І майже увесь виступ вони безупинно цілуються та обіймаються. Начальника ТЦК зіграв комік Андрій Рибак, а його спроби поцілувати співробітницю слід сприймати, як бажання «дати дуже серйозне завдання: піти в Головне управління безпеки й передати їм документи з комплектації«. Домагання до колег актори зашифрували, як «ДПО», що розшифровується, як «дотики, поцілунки, обіймашки».

Актори виступили у формі ЗСУ

Весь виступ актори мацають один одного за інтимні частини тіла та облизують вуха. Адже керівник саме «язиком вичислив російськомовну щелепу» та цим розкусив шпигунку. Коли ж нова співробітниця поцікавилася, що означає облизування вуха, то співробітниця заявила, що «це йому нагадало, що у нас проблеми з ухилянтами. Типу ухо… ухилянти…».

Українці в коментарях негативно відреагували на пародію «кварталівців. Блогер Богдан Процишин на своїй сторінці у Фейсбук поцікавився: «А працівники ТЦК не хочуть (в рамках корпоративної солідарності) відвідати концерт «Кварталу»?».

Українців обурила поведінка акторів
  • Шо ся коїть. Клоуни та злодії правлять українцями.
  • Актори просто заздрять військовим з ТЦК
  • У кловунів бронь.😡
  • Якщо вживати слово «підарас» в однині, буде «Арестович». Якщо «підараси» — то це «Квартал
  • То ж пересувний цирк…

Читайте також: «Дівчата! Я скучив!»: Оля Цибульська заговорила про наміри Олега Винника повернутися в Україну

В Росії оголосили в розшук репера Oxxxymironа через його антивоєнну позицію

«Нарешті знаємо чіткий діагноз»: дружина Павліка поділилася новиною щодо здоров’я їхнього 3-річного сина