in

Галкін публічно звернувся до Гордона, який заявив, що його гарне враження про Пугачову змінилося

Журналіст Дмитро Гордон у своєму Інстаграм опублікував анонс інтерв’ю з продюсером Сергієм Перманом, близьким до сім’ї Алли Пугачової та Максима Галкіна.

Гість публіциста зазначив, що з великою повагою ставиться до знаменитостей, які обрали честь та совість, залишивши комфортне життя в РФ. «Люди мали усе. Боги! Вони просто все в топку… Коли Максим мені сказав… Він дзвонив. Каже: «Як би я в очі дітям своїм дивився, якби вчинив інакше? Як це можливо?» Розумієш, яка людина? А вона як декабристка. Будучи ким? Мені навіть порівняти нема з ким масштаб її особистості», – зазначив Сергій Перман.

Сам Гордон, однак, заявив, що останнім часом його гарне враження від Примадонни змінилося. «До недавнього часу добре ставився до Алли Борисівни, а зараз – негативно», — приголомшив журналіст. На це звернув увагу чоловік 75-річної артистки. Максим Галкін залишив під публікацією Гордона коментар українською мовою. Ну заінтригував! Дивно, розказуйте! Це дуже цікаво!», – написав гуморист.

Скріншот: Інстаграм Дмитра Гордона

Як виявилося, яскраву фразу Дмитро Гордон спеціально витягнув із контексту задля збільшення кількості переглядів публікації. Насправді у повній версії розмови блогер розлився в компліментах Аллі Борисівній: «Максим – геній! І дружина його Алла Пугачова – геній! І я гріюся в променях їхньої слави!». 

Засмутила ж Гордона те, що Пугачова «почала змінювати Філіпу Кіркорову», — пожартував наприкінці інтерв’юер.

Читайте також. Ось так несподіванка: Дмитро Гордон зустрів Аллу Пугачову у столиці України

«Ніжна й талановита»: Потап назвав кохану «квіточкою», а зустріч із нею — «доленосною»

«Працюємо з чоловіком щодня над цим», — Могилевська вперше прямо відповіла, чи може вона мати біологічних дітей