in

«Ніжна й талановита»: Потап назвав кохану «квіточкою», а зустріч із нею — «доленосною»

Декілька днів тому український репер Олексій Потапенко відсвяткував своє 43-річчя.

Через добу після святкування артист вирішив підсумувати свої досягнення на життєвому шляху за 25 років музичної кар’єри. На своїй сторінці в Інстаграм співак розмістив архівне фото, на якому він позує на пляжі разом із бабусею. Найперше про що заговорив Потап — це мрії про перемогу.

Потап та його бабуся

«Учора всіх традицій було дотримано: загадав бажання про перемогу й підбив підсумки, адже кожен день народження – це привід зробити деякий аналіз і поставити нові амбітні цілі», — написав продюсер.

Також він пригадав, як розпочинав кар’єру співака разом із групою «Вхід у змінному взутті».

«Мій шлях у музичній індустрії розпочався з написання пісень на колінах у дворах Дарниці й ДВРЗ ще в 1990-х роках, коли реп і хіп-хоп в Україні були зовсім нішевою історією, але тією, яка так мене манила в музичну індустрію«, — додав артист.

Потап на шоу «Голос країни»

Не забув Олексій і про співпрацю з Настею Каменських, яка згодом стала його дружиною.

«Потім доленосна зустріч з моєю ніжною й талановитою квіточкою, із якою ми разом створили наш знаковий дует, змінила наші життя, адже ми самі не очікували, що з першої сумісної пісні, а потім ще протягом більш ніж 10 років, наші треки будуть гудіти звідусіль, і ми виступимо на всіх континентах планети«, — продовжив репер.

Потап та Настя Каменських

Крім того, зірка згадав про продюсерський центр MOZGI Entertainment, артистів, яким писав топові хіти. Також він був наставником на вокальному шоу «Голос країни» та багато іншого. Але на цьому Потап зупинятися не збирається.

Читайте також: «Любов»: Настя Каменських вперше за тривалий час показала романтичне фото з Потапом

«Нарешті знаємо чіткий діагноз»: дружина Павліка поділилася новиною щодо здоров’я їхнього 3-річного сина

Галкін публічно звернувся до Гордона, який заявив, що його гарне враження про Пугачову змінилося