in

«Як зустрінемося, то все з’ясуємо»: Позитив здивував неочікуваною заявою про Потапа

Популярний український співак Олексій Завгородній, який відомий для публіки під сценічним ім’ям POSITIFF, розповів, чи підтримує спілкування з репером Олексієм Потапенко під час війни.

Нагадаємо, що тривалий час зірки тісно співпрацювали та дружили сім’ями, адже Каменських була найкращою подружкою колишньої дружини Олексія — Анни Андрійчук. Потап деякий час був продюсером гурту «Время і Стекло», в якому Олексій співав з Надією Дорофєєвою. Згодом Позитив разом із репером виступав у гурті «MOZGI». Втім, з початком повномасштабного вторгнення їхні шляхи розійшлися і нині знаменитості не спілкуються. Мало того Потап заблокував свого давнього товариша в соціальних мережах.

«Чи спілкуєтеся ви зараз із Потапом? Тому що раніше у вас були тісні дружні стосунки. Як ви зараз реагуєте на всі його перформанси, де людина обливає собі голову молокомвиступає з кедом на голові? Можливо, ви пишете йому, що щось людина недоречне робить?» — поцікавилася журналістка Наталія Тур.

Потап, Настя та Позитив

«Мене заблокував у соцмережах Потап і я не бачу, що він робить. Я не знаю через що це сталося», — зізнався Завгородній.

Позитив додав, що й гадки не має, що спонукала репера прийняти таке неочікуване рішення. Поки що артист не намагався дізнатися причину таких дій.

«Як зустрінемося, побачимося, то з’ясуємо», — зауважив виконавець.

Читайте також:  Позитив офіційно підтвердив роман з відомою танцівницею та показав романтичний ролик з нею

Перше фото за два роки: син Софії Ротару показав, який зараз вигляд має 76-річна артистка

«Ви навіщо таке кажете в ефірі?!» — Мосейчук вийшла з себе, коли гість почав говорити не за сценарієм