in

Кінець чуткам про розлучення: Каменських публічно звернулася до Потапа з зізнаннями

Скандальний український продюсер та репер Олексій Потапенко та співачка Настя Каменських 23 травня відзначають п’яту річницю шлюбу.

Артисти досить тривалий час співпрацювали та виступали у дуеті «Потап та Настя», а згодом з’явилися чутки про їхній роман. Офіційно знаменитості побралися 23 травня 2019 року під Києвом в одному із заміських ресторанів. На важливу подію подружжя запросило багато популярних селебріті. Серед них були присутні Тіна Кароль, Катя Осадча з Юрієм Горбуновим, Маша Єфросиніна та інші. Протягом останніх двох років ширилося чимало пліток, що їхній шлюб на межі розлучення. Втім, закоханні не підтверджують цього і своїми публікаціями в соціальних мережах дають зрозуміти, що в них все добре.

Каменських вже встигла привітати чоловіка з особливим святом. На своїй сторінці в Інстаграм співачка розмістила їхнє спільне фото, на якому вона у білій вишуканій сукні ніжно обіймає Потапа, прикриваючи йому рукою одне око. Репер постав у кадрі в класичному чорному смокінгу.

«Я обіцяю бути тобі морем, небом бути зоряним. П’ять років«, — процитувала артистка слова із свого треку «Обіцяю».

Настя Каменських та Потап

Тим часом Потап ще не відреагував на публічне привітання коханої. Декілька днів тому він розсекретив своє місцезнаходження. 

Читайте також: «Уже 12 років ми разом»: Полякова злилася в поцілунку з іншим чоловіком, і назвала своїм «коханим»

Вусика відсторонили від боксу після бою з Ф’юрі — опубліковано рішення Британської комісії з питань боксу

«Краса у нас тут» — невпізнаваний Галкін показав, у яких умовах вони проживають в Ізраїлі