in

Потап вперше публічно назвав Каменських «колишньою дружиною» і з’явився на фото поряд із іншою жінкою

Український репер Потап настільки часто потрапляє у скандали, що вже ставиться до цього звично і навіть сам підкидає журналістам теми для пліток навколо його імені.

Так, у День сміху 1 квітня співак опублікував новину про нібито свою смерть, а пізніше сам і спростував це зі своєї соцмережі. Не минуло й дня, як Потапенко вже зашкварився по-справжньому — у Німеччині з’явилася афіша з анонсом його концерту, де співака представили як «виконавця російського ретро» . Як пояснив такий анонс Потапенко, дивіться в одному з наших попередніх матеріалів.

Очевидно, згадавши приказку про те, що найкращий захист — це напад, Олексій вирішив сам зробити випад у бік журналістів, які давно розсекретили інформацію про розлад у його стосунках із дружиною Настею Каменським. «Після своєї смерті, воскреслий Потап, зустрів свою колишню дружину, яка зустрічається з багатим Французом» — саркастично підписав свіжий знімок у себе в Інстаграм 42-річний Потапенко.

Фото: www.instagram.com/realpotap

Уважні підписники, однак, зауважили, що на фото Олексій і Настя позують не поряд, як це було раніше — репер вважав за краще обійняти ефектну танцівницю в міні-сукні.

Читайте також: «Мене просто обманули» — Сєрга розплакався, згадуючи, як виступав в окупованому Криму і заробляв в РФ під час війни

«Я ж не один такий» — Потап виправдався за те, що виступатиме у Німеччині як виконавець «російського ретро»

Рибам — один із найщасливіших днів, а Близнюкам — професійна перемога: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 6 квітня