in

Похоронили мене, я воскрес і висміюю інших мерців: Потап на російській мові виправдався за слова про смерть Заворотнюк

У ніч на 30 травня стало відомо про смерть популярної російської акторки Анастасії Заворотнюк.

З приводу втрати нібито висловився скандальний український репер Олексій Потапенко. Новина про його публікацію почала ширитися в ЗМІ з посиланням на аккаунт продюсера в соціальній мережі. Продюсер розмістив на своїй сторінці в Інстаграм окремий пост, в якому висміював смерть Заворотнюк. Підписники Потапа гнівно відреагували на цинічний вчинок кумира та накинулися нього з критикою. Цікаво, що подібної публікації в нього не знайшли. Тоді журналісти заявили, що співак видалив цей допис.

Скріншот: www.instagram.com/realpotap

Коли новина набрала неабиякого розголосу, Олексій вирішив особисто прокоментувати цю ситуацію. Він заявив, таким чином працює російська ІПСО.

«Спочатку похоронили мене, а потім я воскрес і висміюю смерті інших… Російське ІПСО в дії, але пропоную не вестися на такі провокації. Чергова дезінформація, яка має на меті виставити українців у негативному світлі. Не довіряйте зфотошопленим скрінам, щоб у нашому медіапросторі не було новин, які націлені на дискредитацію українців. Це приклад, як нас намагаються виставити нелюдами», — висловився Потап.

Потап спростував свої жартівливі висловлювання

Також музикант оприлюднив відеозвернення на російській мові, в якому висловив глибокі співчуття рідним Анастасії з приводу її смерті.

«Я розумію, що вам потрібно виставити українців у найнеприємнішому світлі. Але хочу відповісти на всі фейк-новини, які я щойно прочитав про себе і про те, що я нібито висміюю смерть Анастасії Заворотнюк. Це, звичайно, кощунство. Тому що я дізнався про це сьогодні тільки з цих фейк-новин, і приношу глибокі співчуття родині. І прошу фанів підтримати сім’ю. Ми з Анастасією були приятелями, не раз працювали разом. Я любив Настю, і світла пам’ять їй. А всім вам — побільше критичного мислення. Ставте під сумніви яскраві новини про яскравих персонажів, які виходять. Тому що вас від чогось намагаються відволікти і до якогось висновку намагаються направити. Ну та Бог з ними, з цими людьми. Світла пам’ять Насті», — заявив репер.

Читайте також: Юрій Рибчинський оцінив творчість Пивоварова та заявив, що місце Винника ніхто так і не зміг зайняти

Віктор Павлік одружився з молодшою на 29 років блогеркою: фото з весілля

По-дитячому тішиться мильними бульбашками: від фото схудлого Брюса Вілліса щемить серце