in

«Це не казка»: Михайло Боярський розкрив гірку правду про роман Заворотнюк та Жигунова

Роман покійної Анастасії Заворотнюк та Сергія Жигунова згадують ще й донині.

На протязі семи сезонів комедійного серіалу «Моя прекрасна няня» актори вміло зображували кохання в кадрі. Шаталін та няня Віка так влилися в свою роль, що їхні почуття перенеслися у реальність та переросли бурхливий роман на знімальному майданчику, який згодом перейшов у стосунки. Заради коханки Сергій навіть покинув дружину Віру Новікову.

Проте, Жигунов та Заворотнюк пробули разом лише два роки. Причину розриву актори вирішили приховати від громадськості.

Сергій Жигунов та Анастасія Заворотнюк

Лише після смерті актриси 29 травня 2024 року відкрилася таємниця. Деталями їхнього розлучення поділився російський актор Михайло Боярський в документальному фільмі «Пам’яті Анастасії Заворотнюк». Як з’ясувалося, Сергій постійно тримав кохану під наглядом та надокучав своїми ревнощами. Терпіння Анастасії вистачило не надовго.

Михайло Боярський та Анастасія Заворотнюк

«Ця історія не така чарівна. Усім хочеться казки. Ні, це не казка. Жигунов став для Насті охоронцем, але вона з цим довго миритися не стала. Вони були на виду. Шлюби вершаться на небесах, а не на майданчику шоу-бізнесу. Будь-які стосунки чоловіка і жінки мають бути інтимними. Щойно вони виставляються на показ — не вірте в ці стосунки», — поділився Боярський.

Читайте також: Чому ніхто із колег Заворотнюк по серіалу «Моя прекрасна няня» не прийшов з нею попрощатися

Всіляко намагалася приховати: Анна Трінчер оскандалилася відпочинком з росіянами на весіллі відомої блогерки

«Вона моя перша»: відомий режисер розповів про зв’язок з Олею Поляковою