in

«Давай на Схід, там розважишся!» — Потап під час війни вирішив розказати українцям про важливість сфери розваг і нарвався на хейт

Скандальний український репер Потап, який декілька днів тому повернувся в Україну, розповів, яку приносить користь для Батьківщини в період повномасштабного вторгнення.

43-річний музичний продюсер, який під час війни гастролює європейськими країнами на своїй сторінці в Інстаграм розповів, як підтримує економіку України. Він зазначив, що в такий нелегкий для всіх час йому вдається зберегти робочі місяця команді та навіть створювати нові. От тільки репер вже так довго не був в Україні, що сплутав гривні з доларами, перебільшив валовий внутрішній продукт нашої країни у 40 разів!

«Я багато розповідав про сферу розваг, але сьогодні хочу трохи зупинитися на економічному аспекті. У середньому ця галузь становить 2,5-3% світового ВВП, тобто приблизно $1,8-2,7 трильйонів. Для порівняння: ВВП України — 6,5 трильйонів (гривень, ред.). Це показник того, що галузь затребувана, тому українським представникам цієї індустрії потрібно розширювати межі своєї діяльності, розвиватися і вносити вклад в економіку України, що так необхідно під час війни. Індустрія розваг сприяє створенню нових робочих місць, тому я активно продовжую розширювати географію своїх проектів», — написав Потапенко в окремому дописі.

Однак українців неабияк розлютила така заява в артиста і вони вкотре накинулися на нього з негативними коментарями:

  • Краще розкажи чому ти не на фронті?!
  • Ти б краще поменше за кордоном приховувався, як миша!!!! Сиди от там тихенько і хоч не пости!!! 
  • Яке ж воно кончене!
  • Коли тебе відмінять, чокнутий дід!
  • Кіна вже не буде… всьо-доскакавсь
  • Галузь розваг…. Чучело ти лисе, давай на схід. Розважишся.

Читайте також: ЧОМУ НІХТО ІЗ КОЛЕГ ЗАВОРОТНЮК ПО СЕРІАЛУ «МОЯ ПРЕКРАСНА НЯНЯ» НЕ ПРИЙШОВ З НЕЮ ПОПРОЩАТИСЯ

«Вона моя перша»: відомий режисер розповів про зв’язок з Олею Поляковою

«Сказала, що Росії вже немає», — Юрій Рибчинський зізнався, про що була їхня розмова з Пугачовою два місяці тому