in

Відомий український блогер Волошин потрапив до бази «Миротворець»

Український блогер Олександр Волошин потрапив до бази «Миротворця».

Причиною прийняття владою такого рішення стали скандальні висловлювання інфлюенсера щодо масованого ракетного обстрілу росіянами дитячої лікарні «Охматдит» в Києві 8 липня. Волошин після цієї події разом із колегами виступили за мир із Росією та закликали владу негайно сісти за стіл переговорів із країною-агресоркою. Олександр опублікував відео, в якому стверджував, що Україна «не справляється» з війною і «потрібно шукати інший шлях» до миру.

«Треба бути набагато розумнішими, бо ми зараз не вивозимо цю війну… Треба зіграти по їхніх правилах», – видав блогер.

Волошин потрапив до бази «Миротворця»

На офіційній платформі організації також зазначається, що  свого часу Волошин зробив збір для постраждалих, а потім зізнався, що не спрямовуватиме ці кошти «Охматдиту», а надасть конкретним родинам.

Олександр вже встиг відреагувати на звинувачення в свою адресу.

«Мені порівняли з сепаратистом. Коли мені це скинули, я спочатку не повірив… Думав, що товариш вирішив мене розіграти, але потім зрозумів, що це правда. Я не знаю, як мені реагувати на це. Кожен день відбуваються події, які роблять мене в очах тих людей, які не бачили всієї ситуації, ворогом, і змушують мене виправдовуватись. Не знаю, що далі робити та чого очікувати, але судячи з усього, це далеко не фінал. При тому, що я вже сто разів казав, що я не маю рації й визнав свою помилку», — прокоментував Олександр.

Читайте також: ЧЕРЕЗ 32 РОКИ: ШЕРОН СТОУН У МЕРЕЖИВНІЙ БІЛИЗНІ ПОВТОРИЛА КУЛЬТОВУ СЦЕНУ З «ОСНОВНОГО ІНСТИНКТУ»

«Гнати с*яною ганчіркою!» — на Лоліту накинулися в Росії після чергового провалу

«Це моя мрія!»: Лорак в Білорусі заговорила про закінчення війни