in

«Від кохання до ненависті»: Камалія вперше назвала причину розлучення з Мохаммадом Захуром

Популярна українська співачка Камалія вперше назвала причину розлучення з пакистанським мільярдером Мохаммадом Захуром.

Свого часу артистка шокувала прихильників новиною про зміни в особистому житті. Шанувальники до останнього сподівалися, що подружжя владнає свої сімейні непорозуміння і возз’єднається, адже зірка неодноразово після розлучення з’являлася в компанії колишнього чоловіка. Більше року пара тримала в секреті, що ж стало причиною розриву їхнього шлюбу, в якому вони прожили 20 років.

Камалія та Захур

В розмові зі Славою Дьоміним виконавиця зізналася, що екс-чоловік образив її словами. У них виникла серйозна сварка через доньку Захура від попереднього шлюбу, з якою артистка не могла знайти спільної мови. Мохаммад став на захист доньки, а Камалія не стала терпіти такого відношення до себе.

«Я більше можу терпіти, ніж аб’юзити. Я зрозуміла, що я дуже вільна духом. Коли на мене починає тиснути чоловік, я закриваюся і просто тікаю. Мене достатньо образити словом, щоб я пішла. Ну, як і сталося із Захуром. Я можу давати шанс, скажімо так, але я ще за собою можу помічати те, що від любові до ненависті один крок. Як мені може дуже подобатися людина, потім одне слово, все перевертається, і в мене йде відторгнення», — зізналася співачка.

Читайте також: ТІНА КАРОЛЬ ПРОКОМЕНТУВАЛА ЧУТКИ ПРО ТЕ, ЩО ВИГАНЯЛА ІНШИХ АРТИСТОК З УКРАЇНИ

Максим Галкін прокоментував новину про повернення Алли Пугачової до Росії

«Я люблю її і підтримую!»: Волочкова довела росіян до істерики, зізнавшись у зв’язку з Пугачовою