in

«Перетворилася на алкоголічку»: травесті-діва Монро розповіла про свою залежність

Травесті-діва Монро відверто розповіла, що в неї була алкогольна залежність.

Блогерка зізналася, що зростала в сімʼї, де спиртні напої займали особливе місце на столі, особливо на свята. Хоч і батько Монро полюбляв випивати, але проблем із алкогольної залежністю не мав ніхто.

«Я зростала в сім’ї, де алкоголь був супутником свят, якихось подій. А алкоголізм, залежність алкогольна, алкоголіки — це все засуджувалося. Але мій батько любив хильнути. Я бачила, що алкоголь — це супутник свята. Шампанське, вино, горілка… І в принципі, в колі нашої сім’ї, ну ніхто не нажирався і не влаштовував оці розбірки б*дляц*кі» — зізналася ведуча.

Травесті-діва Монро

Монро розпочала зловживати спиртними напоями, коли стала виступати як драг-квін. Вона не помітила на фоні слави, що свій вільний час проводила, вживаючи алкоголь.

«Поступово перетворюючись на світську травесті-диву, я перетворилася на алкоголічку. Дуже багато тусила. Це ж красиво, ти з келихом ідеш. І в якийсь момент я досягла емоційного дна», — пригадала зірка.

Саме в той період життя знаменитість просто котилася в прірву. Був момент, коли Монро перебрала з напоями, відпочиваючи в клубі. В той вечір вона загубила телефон та ключі від квартири. Це стало останньою крапкою для блогерки і травесті-діва нарешті усвідомила, що має залежність. Наразі блогерка повністю відмовилася від алкоголю та веде здоровий спосіб життя.

Читайте також: Пройшла ВЛК і отримала військовий квиток: травесті-діва Монро готова до відправки на фронт

Дмитро Нагієв видав свою справжню позицію щодо війни в Україні

«Виходить на мітинги за Путіна»: Слава Дьомін шокував, як його мама-українка підтримує війну