in

Пройшла ВЛК і отримала військовий квиток: травесті-діва Монро готова до відправки на фронт

Відома українська Діва Монро, яка відкрито заявила про себе, як про трансгендерного представника шоу-бізнесу в Україні, неочікувано заявила, що ходила до військомату.

Варто зазначити, що 46-річна блогерка за паспортом є чоловіком і справжнє ім’я якої Олександр Федяєв, що є призовним віком. Наразі телеведуча має відстрочку від служби, адже здобуває освіту психолога. Але деякі документи їй необхідно було поновити, тому, не чекаючи повістки, артистка прийняла рішення самій піти до ТЦК.

«Мені потрібен був документ, тому що я вступила навчатися. У мене був старий-старий документ, можливо, мені тоді було 16-17 років. Можливо, і його було б достатньо, але я вирішила закрити це питання», — поділилася Монро в подкасті «Ночі Дівочі».

Травесті діва-Монро пройшла ВЛК

Як з’ясувалося, що травесті-діва вже встигла пройти ВЛК та отримати на руки військовий квиток. Як зізналася акторка, повістки вона не боїться і, якщо принесуть, то піде виконувати свій обов’язок перед державою.

«У мене є документ, військовий квиток. Я сама пішла до ТЦК, пройшла ВЛК. Прийшла красива. Направили мене на ВЛК. Пройшла ВЛК одну, другу. Міську ще потім пройшла. Якщо принесуть повістку, реагуватиму адекватно. З моїм діагнозом я не знята з військового обліку» — розповіла співачка.

Травесті діва-Монро має відстрочку від служби

Зірка поділилася, що довго наважувалася на цей похід, адже боялася критики та осуду в свою сторону, але все пройшло набагато спокійніше, ніж вона очікувала.

«Мені складно про це казати, але я йшла, як на розстріл. Я розуміла, що буде або відстрочка, або тебе не знімають з військового обліку, а напишуть «вилучено». І все, я пішла. Я була готова на все, заради того документу стосовно навчання. Але я очікувала поглядів, дивного ставлення до себе. Та все було добре, довідку дали та навіть просили фото зі мною. Для мене це було до сліз ось вся ця ступінь народної любові. Мені всі хотіли допомогти», — додала Монро.

Читайте також: «Зараз не час для гучних весіль» — Наталія Могилевська вирішила розписатися з коханим без пишних святкувань

«Зараз не час для гучних весіль» — Наталія Могилевська вирішила розписатися з коханим без пишних святкувань

Вадим Абрамов, який замінив Ольгу Фреймут у програмі «Ревізор», втік в Росію