in

«Трансвестит і телевізійний ватник» — Анжеліка Рудницька потрапила у скандал, обізвавши травесті-діву Монро

Співачка та ведуча, президентка артагентства «Територія А» Анжеліка Рудницька втрапила у скандал.

Так, знаменитість активно стежила за перебігом подій на першому півфіналі «Євробачення-2023» і розповідала про нього підписникам у Facebook. Не оминула увагою Рудницька й ведучих щоденника «Євробачення» на Суспільне Культура, якими були травесті-діва Монро та продюсер Олексій Гончаренко.

«Щоденники «Євробачення» сьогодні коментували трансвестит і телевізійний ватник. Ну з початком вас», — написала Рудницька у Facebook.

Та Мережа вибухнула гнівними коментарями. Зокрема, людей обурив той факт, що ведуча не володіє термінологією і навмисно принизила Монро: «Крім того, що ви не надто знайомі з термінологією, ваш пост написаний у навмисне принизливому тоні, а гендер людини ви прирівняли до, наприклад, такого поняття, як «ватнік», «Навіщо взагалі на цьому акцентувати? Це ярлик, який про людину нічого не каже. Монро — щира хороша людина, рятує тварин, патріотка, стильна пані», «Не намагались, але принизили», «Ваш пост був зневажливий, а термін тут ролі не грав, важливими були тональності і логіка слів».

Після хвилі критики Рудницька поквапилася видалити допис із соцмережі. Втім, на сторінці в Instagram Монро розмістила скрин із дописом ведучої. Травесті-діва була настільки засмучена, що скасувала ефір на YouTube, де мала коментувати результати півфіналу.

Зі свого боку Анжеліка Рудницька залишила у Facebook новий допис, у якому спробувала пояснити попередній.

«Сьогодні на мене вилили океан лайна за слово «трансвестит», яке я необачно вжила замість «травесті». Чи вкладала я у це слово негативну конотацію? Ні. Чи намагалася когось принизити чи образити? Ні. Чи ховаюся я від когось? Ні. Я готова вибачитися за те, що ми по-різному розуміємо слова», — написала Рудницька.

 

«Я була приголомшена» — голлівудська акторка Винник приїхала в Україну та заплакала, побачивши зруйнований Ірпінь

Анастасія Приходько представляла Росію на Євробаченні, а ALEKSEEV виступив від Білорусіїї: як українці завойовували славу