in

«Виходить на мітинги за Путіна»: Слава Дьомін шокував, як його мама-українка підтримує війну

Популярний український ведучий Слава Дьомін зізнався, чому вже багато років не підтримує спілкування з мамою.

Як зізнався шоумен, їхні відносини були напружені ще з самого дитинства. Жінка, яка досить довгий час живе та працює в Іспанії, подала на нього позов до суду, аби син сплачував їй аліменти. Це і стало останньою краплею в його терпінні.

«Ми  з нею востаннє віч-на-віч спілкувалися, якщо не помиляюся, 2016 року. Телефоном ми кілька разів спілкувалися, але це було дуже поверхнево. Після того, як вона на зло мені подала на мене до суду на аліменти, хоча живе в Іспанії і там заробляє…Я не хочу з нею спілкуватися. Ці всі образи, це все в минулому», — поділився Дьомін.

Слава Дьомін з сином

Болісним ударом Славі стало те, що його мати піддалася російській пропаганді та за кордоном виходить на мітинги аби підтримати президента РФ Володимира Путіна.

«Нещодавно я дізнався, що вона, живучи в Іспанії, це не підтверджена інформація, але мені розповіли про це, що вона виходить на мітинги на підтримку путіна і росії. Для мене це був шок. Вона завжди так якось дивно про Україну говорила останнім часом, але, напевно, російська пропаганда на неї дуже сильно повпливала там» — зауважив ведучий.

Читайте також: «ПЕРЕТВОРИЛАСЯ НА АЛКОГОЛІЧКУ»: ТРАВЕСТІ-ДІВА МОНРО РОЗПОВІЛА ПРО СВОЮ ЗАЛЕЖНІСТЬ

«Перетворилася на алкоголічку»: травесті-діва Монро розповіла про свою залежність

Зірка «Кріпосної» вийшла заміж за відомого актора-військовослужбовця та показала перші кадри з весілля